Què oferim

El nostre catàleg de serveis l’avala l’experiència dels professionals, així com la interacció amb els nostres clients.

Gestió Laboral

Anàlisi, Planificació i Gestió en l’àmbit laboral de l’organització empresarial.  Anàlisi de la organització laboral adaptada als requeriments de l’empresa. Planificació de costos laborals. Emssió de nòmines. Gestió davant la Tresoreria de la Seguretat Social.

Gestió comptable – fiscal

El servei de Gestió Comptable – Fiscal a intergestíó assessors, el contemplen amb les següents modalitats: Servei integrat Comptable – Fiscal que inclou la realització dels següents serveis:

Consultoria empresarial

La nostra experiència en gestió empresarial ens demostra continuament que l’entorn canviant dels mercats dels nostres productes, requereix de les organitzacions la capacitat per contrastar permanentment la pròpia estructura així com l’estratègia o plà estratègic que guia la presa de decisions.

Assegurances

Disposem de la millor oferta d’assegurances pèr tal de garantir amb confiança els seus el.lements de risc. Cobreixi’s amb tranquil.litat i a costos competitius.

Gestoria administrativa

Creació i disolució-liquidació de societats, intermediació en la tramitació d’escriptures mercantils. Compra-Venda de participacions socials.

Gestió on-line

Accés a la zona privada de clients per la pròpia gestió on-line de comptabilitat i facturació.

Contactar amb nosaltres

4 + 14 =

ON SOM

Orient 78-84, 1ª planta
08172 Sant Cugat del Vallès

Truca'ns

935 830 440

CORREU ELECTRÒNIC

info@intergestio.cat

HORARI

De Dilluns a Divendres:
Matí: de 9,00h. a 13,00h.
Tarda de 16,00h. a 20,00h.