Imatge

El dia 1 d’abril ha començat la campanya per a la renda del 2014. Els terminis a tenir en compte són:

– 1 d’abril.- Es pot demanar ja l’esborrany de l’exercici 2013, així com les dades fiscals. Obtingut l’esborrany es pot modificar i presentar. L’Agència Tributària procedirà a partir del dia 4, a efectuar les devolucions de les declaracions que surtin a tornar. Es pot baixar el programa PADRE a partir del dia 8 d’abril i complimentar la declaració sense presentar-la.

– 23 d’abril.-   Es pot presentar ja la declaració complimentada amb el programa PADRE via internet. No es poden presentar encara les declaracions complimentades pel programa PADRE a les agències bancàries o a les oficines de l’Agència Tributària. La novetat aquest any, és que l’enviament via Internet es pot fer mitjançant el PIN 24H. que és una manera àgil i simplificada d’obtenir el certificat digital que t’acredita.

– 5 de maig.- Ja es poden presentar les declaracions complimentades pel programa PADRE a les oficines bancàries i a les oficines de l’Agència Tributària. També es pot ja demanar cita prèvia a les oficines de l’Agència Tributària per a la confecció de la declaració, no començarà encara el servei de confecció, només cita prèvia.

– 12 de maig.- Qui disposi de cita prèvia ja podrà anar a les oficines de l’Agència Tributària per a la confecció de la declaració.

– 25 de juny.- Finalitza el termini per les declaracions que surtin a pagar i se’n domiciliï l’import. També per les que se’n demani ajornament i l’import del primer termini es domiciliï.

– 30 de juny.- Finalitza el termini per la presentació de totes les declaracions.